NYT NAVN, SAMME BLOG

BLOMKÅLSPIZZA

DSC_0006

Jeg lavede blomkålspizza den anden aften – rigtig lækkert og det er et sundt alternativ til en normal pizzabund (B var dog ikke fan ;–)). Nu til opskriften:

Du skal bruge:

Bund:
– Et stort blomkålshoved
– 2 æg
– 150 gram revet mozarella ost
– 3 fed hvidløg
– 1 teske salt

Fyld:
– 1 bøtte tomatpuré
– 2 bakker seranoskinke
– Frisk rucola
– Oregano

Sådan gør du:

1. Blend blomkålen i en blender sammen med hvidløg og salt.
2. Rør massen sammen med æggene og osten.
3. Form “dejen” ud på en bageplade med fingrene (ca. 0,5 cm tykkelse).
4. Bunden bages i 20 minutter på 220 grader og tages derefter ud.
5. Bunden smøres med tomatpuré, drysses med oregano og skinken puttes på.
6. Pizzaen bages nu igen – denne gang i 15 minutter ved 200 grader.
7. Pizzaen tages ud og toppes med rucola – bon appetit!

   

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYT NAVN, SAMME BLOG