10 TING JEG IKKE FORSTÅR #13

ET SOMMER MUSTHAVE & YNIQ

Jeg skal til Grækenland om 3 uger og jeg gider ikke rende rundt med mascara tværet ud om øjnene pga. sol, sved, salt- og klorvand, derfor er en vandfast mascara et must! Jeg har testet den vandfaste mascara: Volume Million Lashes Excess i sort fra L’Oréal Paris. Mascaraen har en dejlig stor børste, hvilket er noget jeg sætter stor pris på når det gælder mascara. Den giver godt med fylde og er nem at fordele på vipperne. Jeg synes den giver nogle flotte, fyldige og “ikke-klumpende” vipper og derudover er den også 100% vandfast, så jeg er klar til at bade i Grækenland uden at frygte sorte streger om øjnene ;–) Den koster i øvrigt 97,25 kroner og kan købes HER.

Sådan en mascara skal jo også fjernes fra øjnene igen og til det er luksus vatrondellerne fra YniQ helt perfekte. Der er 80 stk i til en billig pris på 14,25 kroner. De kan købes HER. Vatrondellerne er danskproducerede og er i 100% bomuld. De er super bløde og behagelige at bruge og så er selve beholderen også bare vildt fin. Som bonus kan jeg fortælle at vatrondellerne er fri for parfume og optisk hvid farve.

DSC_0003

Vatpinde er også et must når vi taler om make-up. Jeg er storforbuger af vatpinde og disse fra YniQ er super gode. De koster 14,25 kroner (for 85 stk). Vatpindene er i 100% økologisk bomuld og er rigtig bløde og behagelige. De har en anderledes facon og er ekstra spidse i den ene ende og ekstra flade i den anden ende. De kommer i en smart beholder som “popper” vatpindene op, når man åbner låget. Ligesom vatrondellerne er disse også fri for parfume og optisk hvidt.

Nyt billede (1)

(Produkterne er modtaget til test af billigvoks.dk).

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING JEG IKKE FORSTÅR #13