LYSERØDE BLOMSTER

EN MODERNE KLOKKESTRENG

1

Jeg har aldrig fået vist jer denne klokkestreng, som jeg lavede da jeg var i praktik. Jeg arbejdede med temaet “dyre hykleri” – fordi jeg synes det var ret interessant at se nærmere på. Jeg finder det grotesk, at nogle folk går helt amok over at “søde” dyr bliver slået ihjel, men er ligeglade med hvordan de dyr, de selv propper i kæften hver dag, har haft det. Jeg har prøvet at illustrere netop dette i en klokkestreng. Jeg har selv tegnet dyrene og blodet har jeg malet med vandfarver. Derefter er det hele blevet scannet ind og jeg har bearbejdet det i photoshop og skrevet en lille tekst til. Det er blevet printet på en digitalprinter, på et polyester materiale. Hvad synes I om min fortolkning af dyre hykleri??

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LYSERØDE BLOMSTER