OUTFIT #187 & MEGET BLEGE STÆNGER

TING JEG HADER AT BRUGE PENGE PÅ #1

dsc_0087

En lille liste med ting jeg hader at bruge penge på – mon ikke der kommer flere af den slags lister i fremtiden ;–) Er I enige eller har I nogle helt andre ting I hader at bruge penge på?? Tag et kig på min liste:

1. Kontaktlinser – jeg synes det er uretfærdigt at man selv skal betale, man kan jo ikke selv gøre for at man ser herre dårligt!

2. Togkort og generelt bare oftentlig transport – det er møg dyrt. Jeg hader når DSB hver måned trækker over 600 kroner fra min konto.

3. Materialer til skoleprojekter – især hvis det er projekter som ikke er ens egen stil. Jeg brugte fx 2500 kroner på sidste skoleprojekt – og de produkter jeg lavede er ikke noget jeg selv vil have i mit hjem. Det er dyrt at studere!

4. Halvmarathon – jeps, jeg er stadig i chok over at jeg har betalt penge for at løbe 21 km til september, haha.

5. Tamponer – nok noget af det værste at bruge penge på, hader det! De må dælme snart til at sætte priserne lidt ned synes jeg.

6. Barberblade – hvad sker der for at de er så mega dyre?!

7. Vitamin piller – jeg vil ikke undvære mine vitaminpiller, men synes godt nok de er dyre. Heldigvis er der til mange måneder i hvert glas, men en dyr omgang når der skal tankes op.

8. Æg. B (særligt B) og jeg spiser rigtig mange æg, 20 æg om ugen tilsammen vil jeg skyde på. Det bliver altså til mange penge hver måned, når man køber økologiske æg. Vi nægter at købe skrabe- og buræg, så vi finder os i den dyre pris – kun med lidt brok ;–)

9. Solcreme – som typen der altid bliver totalt grillet, er masser af solcreme en nødvendighed, så det er psyko øv at det er så frygtelig dyrt.

10. Kaffe på skolen – 10 kroner for en kop dårlig kaffe, det er bare jævnt træls!

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT #187 & MEGET BLEGE STÆNGER