OPSKRIFT / SUNDE BROCCOLIBOLLER

OUTFIT #187 & MEGET BLEGE STÆNGER

2

3

4

5

6

T-shirt H&M // Nederdel Noisy May // Sneakers New Balance // Ur Casio // Armbånd H&M // Solbriller London Retro

Sådan så jeg ud i fredags hvor B og jeg var på besøg hos min mor og papfar. Billederne er taget ved stranden hvor vi gik en tur med Ludwig (hunden), som fik badet en masse. Jeg undskylder for de meeeeget blege ben (og resten af kroppen for den sags skyld ;–)) men man bliver jo nødt til at flashe det, før man kan få lidt farve. Vejret har været (og er stadig) så lækkert – det er virkelig skønt, så håber snart på at få bare lidt farve, haha. Har I nydt det gode vejr?

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPSKRIFT / SUNDE BROCCOLIBOLLER