EBAY TIP #26 / IPHONE COVER

FRAKLIP #13

2

3

4

5

Har I haft en god dag? Min er blevet tilbragt her i Silkeborg, hvor min klasse har været på besøg ;–) Vi har været i Yerst glas og høre Mikkel fortælle om hans butik, det at være selvstændig og opstart af butik – meget inspirerende! Han laver de fineste ting (måske I har set ham i første sæson af Made in Denmark?) – hvis I en dag kommer forbi Silkeborg, så er hans butik helt klart et besøg værd. Efter det tog vi forbi Biksn, som er en forholdsvis ny butik i Silkeborg. Butikken ejes af Annesofie som står bag Alfabetdyr. Hun har fået lavet sig en helt vildt fin butik med ting til børn fra 0-4 år – også klart et besøg værd!

Vi var også et smut forbi Genbrug Silkeborg som sælger gamle retro designermøbler mm. Dagen sluttede vi af på Silkeborg Bad og så udstillingen “en skov af tryk”.

Og så er der lige en omgang fraklip – enjoy! ;–)

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EBAY TIP #26 / IPHONE COVER