OUTFIT #183

10 TING JEG ER BANGE FOR

dsc_0005

1. Slanger. Jeg er virkelig bange for slanger. Jeg synes at de er ulækre og de ser onde ud.

2. At miste håret. Min mor har en sygdom, som har gjort at hun har mistet håret, som i alt hår på kroppen; øjenbryn, vipper, håret på hovedet osv. Jeg tror det er omkring 20 år siden hun mistede det. Jeg er virkelig bange for at det sker for mig en dag. Min mor er så sej og jeg beundrer hende virkelig for den måde hun griber det an på.

3. Karlsson på taget. Ah, bange er måske for meget sagt, men fy for pokker den mand er så uhyggelig og creepy at se på. Han ligner virkelig sådan en slesk børnelokker type!

4. Højder. Jeg er rædsenslagen for højder. Jeg bliver fysisk dårlig af det. Jeg kommer fx aldrig op i regnbuen på Aros igen, synes det var væmmeligt!

5. Dyb. Ligesåvel som jeg er bange for højder, så er jeg virkelig også bange for dybet. Her tænker jeg især på søer, i havet osv. Jeg er virkelig bange for, hvad der er under mig og er ikke vild med at svømme, hvor jeg ikke kan bunde. Forestiller mig alt muligt åndssvagt som søuhyrer og monstre, very much lame, I know.

6. Det ukendte. Genfærd og den slags. Jeg tror meget på at findes “spøgelser” og jeg har selv oplevet en masse som forstærker troen på det. Det skræmmer mig helt ekstremt!

7. At dø. Synes det er så uhyggeligt at tænke på. Min største frygt er at vågne op levende nede i graven.

8. Klovne. Ad de er klamme. Måske det skyldes en hvis gyserfilm, yiaaaks!

9. Blodprøver. Kan helt seriøst begynde at græde bare ved tanken om det :–( Er ikke angst for nåle, men har en “fobi” for “bøjelige led” altså der hvor man bliver stukket ved blodprøver og håndled.

10. Hajer. Jeg er rædsenslagen for hajer. Jeg er derfor ikke glad for at bade i udlandet.

En lille liste med ting som jeg er bange for ;–) Billedet (et billede jeg tog ude hos min mor og papfar, sidste år) er lidt intetsigende i forhold til indlægget, men havde ikke lyst til at dele billeder af de ting der er på listen, høhø.

Er I enige i nogle af tingene? Hvad er I bange for?

14 kommentarer

 • 4, 7, 8 og 9 er jeg virkelig også med på!
  – Og så er jeg bestemt heller ikke så stor fan af fugle (de store af dem) eller nåle 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • På en eller anden vise, er jeg også virkelig bange for at miste håret. Jeg er mere bange for edderkopper end slager og hajer 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er bange for dyr med fjer på. Selv duer skal ikke hold mig for nær. Jeg kan godt spise en kylling. Men det er fjer som jeg er bange for især dem som er på et dyr 😀

  Det hænger nok sammen med at jeg blev bidt af en gås da jeg var ca. 2 år og den oplevelse/skræk er lagret i min krop.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha nej – jeg er heller ikke fan af slanger! 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Min lillebror har også mistet alt håret på kroppen. Det er en sygdom som hedder ‘Alopecia Universalis’ og kan været stress relateret. Men den er meget uviden. Min lillebror blev ramt for godt 3-4 år siden og han er blevet en helt anden person siden, meget mere blid, omsorgsfuld, kærlig og aldrig sur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 6, 7, 8, 9 og 10 er SPOT ON. Jeg får kriller i tæerne, bliver svimmel og får ondt maven hvis jeg kommer for højt op – og hvis jeg ikke kan se bunden! Jeg holder mig altid på lavvande i udlandet fordi jeg er så skidebange for at blive spist af hajer – og selv i svømmehaller undgår jeg helst det dybe, fordi der med garanti kommer et monster (og så har jeg nok lidt traumer efter at have set “Gothika”, åha), som igen trækker mig ned på bunden hvor jeg så dør. 🙂 ha ha. Stakkels os! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh dybet skræmmer også mig. Når jeg ser “mod Fjerne kyster”, og de svømmer de steder, hvor der 5km bund under dem skræmmer den tanke mig altid! De har dog kureret min frygt mod hajer haha.
  Oh my det lyder som jeg intet liv har 😉 hahaha

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT #183