10 GLÆDER I HVERDAGEN #3

SELVFORKÆLELSE PÅ HØJT PLAN

2

3

4

6

Jeg har testet disse tre ansigtsmasker fra MaskerAide. Alle maskerne er uden sulfater, mineralolier, kunstig parfume, farve og parabener.

Den første maske Detox Diva, er beriget med naturlig olie fra geranium, der sammen med havtang og grøn te renser og beskytter huden. Derudover indeholder masken ekstrakter fra citrusfrugter, der skånsomt exfolierer huden samt fjerner døde hudceller, imens arganolie og honning tilfører fugt og pleje. Den kan købes HER til 49 kroner.

Den anden maske Weather Warrior, er beriget med aloe vera, der har en fugtgivende og beroligende effekt. Derudover indeholder ansigtsmasken arganolie, der virker blødgørende, imens grøn te beskytter huden med sit høje indhold af antioxidanter. Den koster 49 kroner og kan købes HER.

Den sidste maske, All Nighter, er beriget med naturlig pebermynte-olie, der opfrisker huden samt fjerner gårsdagens tegn på træthed. Derudover indeholder masken aloe vera, arganolie, kaktus-ekstrakt og honning, der sammen holder huden hydreret og silkeblød. Den koster 49 kroner og kan købes HER.

Maskerne er nemme at håndtere og er lette at få til at sidde på ansigtet. De er ikke ubehagelige at have på og de falder ikke af, selvom man ikke ligger ned. Maskerne skal sidde på i 10-20 minutter og efterfølgende vaskes ansigtet og der kan eventuelt afsluttes med en fugtighedscreme. Fælles for alle tre masker er, at huden efterlades super blød og lækker. Det er en nem og billig måde at pleje huden på – jeg er fan!

(Produkterne er modtaget til test af billigvoks.dk).

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 GLÆDER I HVERDAGEN #3