EN SMUK & KOLD SØNDAG

ALOE VERA GODTER

Jeg modtog en masse lækre sager fra Avivir i sidste måned – super lækkert! Det er et dansk mærke, som er svanemærket. Jeg har fået lidt forskelligt i pakken, nemlig drikke aloe vera, som er kosttilskud som skal drikkes, kosttilskuds kapsler, dag- og natcreme, håndcreme, fodcreme, læbepomade, body lotion og skin wash. Jeg er stor fan af produkterne og bruger dem dagligt. Håndcremen ligger fast i min taske og er rigtig god til hænderne her i den kolde tid. Jeg er også blevet ret glad for skin wash, som jeg bruger til at vaske mit ansigt med hver aften, når jeg fjerner make-up. Har I erfaringer med disse produkter?  (Produkterne er modtaget som gave).

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN SMUK & KOLD SØNDAG