SMUKKE SILKEBORG #6

OPSKRIFT / KARRYSUPPE

Jeg elsker suppe, men får det sjælendt, da B hader det #irriterendetype. Jeg lavede dog alligevel en omgang karrysuppe den anden dag (B lavede koteletter i fad til sig selv – det hader jeg nemlig ;–)) Opskriften har jeg fået af min søster – og jeg siger jer, den er SÅ lækker!!

Du skal bruge: 

– 6 kylling inderfileter
– En bøtte rejer
– En hønsekød suppe fra Mou
– Karry
– Salt
– 1/2 liter fløde
– Ris
– Frosne ærter

Fremgangsmåde:

Den frosne hønsekødssuppe fra Mou tøes op i en gryde i mens risene koges. Kyllingen skæres i små stykker og steges på en pande med karry og salt. Hønsekødssuppen sies nu, så det kun er den klare suppe der er tilbage, fløden hældes i sammen med kylling, rejer, ris og ærter. Der smages til med karry og salt og suppen koges op – så er der ellers serveret!

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMUKKE SILKEBORG #6