OPSKRIFT / KARRYSUPPE

Jeg elsker suppe, men får det sjælendt, da B hader det #irriterendetype. Jeg lavede dog alligevel en omgang karrysuppe den anden dag (B lavede koteletter i fad til sig selv – det hader jeg nemlig ;–)) Opskriften har jeg fået af min søster – og jeg siger jer, den er SÅ lækker!!
Du skal bruge:
– 6 kylling inderfileter
– En bøtte rejer
– En hønsekød suppe fra Mou
– Karry
– Salt
– 1/2 liter fløde
– Ris
– Frosne ærter
Fremgangsmåde:
Den frosne hønsekødssuppe fra Mou tøes op i en gryde i mens risene koges. Kyllingen skæres i små stykker og steges på en pande med karry og salt. Hønsekødssuppen sies nu, så det kun er den klare suppe der er tilbage, fløden hældes i sammen med kylling, rejer, ris og ærter. Der smages til med karry og salt og suppen koges op – så er der ellers serveret!
Shut den ser god ud!! Ooooooog så blev jeg sulten 😉