NYTÅR 2015/2016

JULEGAVER #1

Jeg vil lige vise jer nogle af mine julegaver. Jeg fik lidt nyt træningstøj. Det blev til et par nye løbesko, hvilket er ret tiltrængt – de to par jeg har er ved at være slidt op og med huller i. Disse er fra Skechers – de laver de lækreste sko med de mest fantastiske fodsåler, de er virkelig gode at have på! Jeg fik skoene af min far og Bedste. Derudover fik jeg et par løbetights med noget cool mønster af min søster, svoger og deres piger. Jeg fik også en flot bluse af dem, den viser jeg i et andet indlæg! Af B fik jeg en pink løbebluse (og en stavblender, yay!) Jeg fik også nogle penge i julegave, som jeg har brugt på to nye løbejakker – skønt! Fik I noget træningstøj?

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYTÅR 2015/2016