STATUS PÅ EN SUNDERE MIG

FRAKLIP #10


Undskylder for stilheden på bloggen, men jeg har ret travlt i disse dage! Jeg holdt jul med min familie den 24. (surprise) og igår tog jeg så hjem til min svigermor og hendes mand, hvor den stod på lækker aftensmad, som jeg desværre ikke rigtig fik noget af, da jeg er blevet syg. Havde vildt meget kvalme og ondt i halsen – heldigvis er det bedre idag, har dog stadig ret ondt i halsen. Vi har også været til julefrokost idag – hos B’s far, det har været en rigtig hyggelig dag med masser af mad, pakkespil og hvad der ellers høre til! I morgen og i overmorgen skal vi igen til julefrost, puha, jeg orker det faktisk ikke. Har I været til julefrokoster? I får lige lidt fraklip her ;–)

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STATUS PÅ EN SUNDERE MIG