KRYSTAL KARAFFEL & GLAS

10 GUILTY PLEASURES

dsc_0659

1. Spegepølse (jep, den klamme røde salami fra 3-stjernet) godt med remo og ristet løg på en rubber. Hold nu kæft sådan en mad er lækker – og jeg får altid én eller to når jeg er på besøg hos min mor og papfar.

2. Beverly Hills 90210. Jeg elsker den serie, selvom jeg har set den mindst 37 gange og kan alle afsnittene ud og ind. Jeg elsker, når de om søndagen sender Beverly hele dagen på ZULU. Især de helt gamle afsnit er særligt gode!

3. Salt. Jeg ELSKER salt og hælder virkelig meget salt på alt min mad, det kan altid lige tåle liiiiidt ekstra salt. Jeg ved, at det ikke er sundt for min krop, men jeg kan simpelthen ikke lade være. Mad der ikke smager er noget, er bare for trist.

4. Keeping up with the Kardashians. Jeg har fulgt med lige fra start, hvilket altså er rigtig mange år efterhånden. Det er utroligt, at man gider sidde og glo på en families liv, men man bliver virkelig afhængig af det.

5. Justin Bieber’s musik. Hvad er der mere at sige om det? Han laver altså bare god musik.

6. Sladderblade. Ja, jeg ved det, sørgeligt!

7. Popcorn. Findes der noget bedre? I don’t think so. Jeg kunne leve af popcorn, især dem fra biografen. Hvordan kan de være så pokkers gode?!?!

8. Sko, sko sko. Jeg elsker sko og et nyt par vækker stor glæde. B synes jeg har alt for mange par – jeg er selv stoppet med at tælle og jeg mangler seriøs plads til dem #luksusproblemer.

9. Mælkesnitter og ostehapser. Min mor har altid begge dele i køleskabet, fordi min niece ofte er på besøg derude. Jeg er fan!

10. Rødvin. Jeg siger aldrig nej tak til et glas rødvin. Min veninde og jeg har en tradition, hvor vi en gang i mellem holder en rødvinsaften med god mad, eventuelt en gåtur, sladder og nå ja, rødvin. Det er ren hygge!

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KRYSTAL KARAFFEL & GLAS