BOLIG DETALJER #6

7 TIPS – PENDLER LIVET

dsc_0059

Jeg bruger ret meget tid på at sidde i et tog hver dag, både når jeg skal i skole og nu også når jeg skal til Aarhus i praktik. Min veninde foreslog et indlæg ala dette, så jeg har derfor lavet en lille liste med ting der er gode at have med/lave på togturen. Skriv endelig en kommentar med jeres gode tips til togturen!

1. Hav altid din smartphone med dig – jep den er altså bare uundværlig på en lang togtur. Jeg bruger min iPhone utrolig meget når jeg kører i tog, både til at tjekke sociale medier, læse nyheder, se Netflix og til at høre musik på.

2. En god playlist med musik du godt kan lide er virkelig også guld værd på en togtur. Lav eventuelt forskellige playlister, med musik til forskellige stemninger. Jeg er typen der godt kan lide at høre stille og trist musik, når jeg er træt, sur og mut og glad/vild musik når jeg er i højt humør. Lige for tiden hører jeg min jule playlist hver dag, høhø – jeg er kæmpe fan af julemusik!

3. En oplader er altid rar at have med sig! Det er super smart, at man lige kan lade sin mobil op på farten, især når man har en telefon der ikke kan holde strøm mere end en halv dag af gangen.

4. En god bog. Jeg får nogle gange en periode hvor jeg læser rigtig meget, når jeg kører tog. Det er en god måde at koble af på og jeg slapper helt at når jeg har hovedet nede i en spændende bog. Jeg kan blandt andet anbefale “Mit liv som Geisha”, “Alfabethuset” alle “Afdeling Q” bøgerne, Jo Nesbø’s krimier om Harry Hole, “Den sidste gode mand”.

5. Strikketøj, broderi grej, hæklesager og lignende kreativt arbejde. Jeg kan godt lide at have gang i nogle kreative projekter, og i toget er der altid tid til at få lavet noget. Det er lidt hyggeligt at sidde og strikke og få en snak med ældre damer der har samme interesse.

6. Kaffe! Morgenkaffe er virkelig godt, når man er træt og der er helt mørkt og koldt når man skal afsted. Det er super hyggeligt og afslappende at sidde og nyde sin morgenkaffe i toget. Anskaf dig et godt termokrus, der kan holde kaffen varm længe!

7. Jeg har Netflix som app på min telefon – det kan altså anbefales! Jeg kobler også helt af når jeg ser en god serie på Netflix, det er en god måde at slappe af på, efter en lang dag. Jeg kan blandt andet anbefale: “Sons of Anarchy”, “Breaking Bad”, “Pretty Little Liars”, “Mad Men” og “American Horror Story”.

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOLIG DETALJER #6