DIY // HALLOWEEN LIGHTS

VITAMIN BOOST

Jeg har tidligere snakket om vitaminer fra Biosym – læs det her og har nu igen fået mulighed for at teste nogle andre produkter derfra. Denne gang er det Pure Omega-3G fiskeolie kapsler og Multi-B vitaminpiller.

Pure Omega-3G er fiskeolie i små synkevenlige kaspler – de er noget nemmere at få ned, end dem jeg tidligere har testet. Man skal også kun spise 1-2 om dagen, frem for 4 som gælder for de andre. Pure Omega-3G er Danmarks første fiskeolie med Omega-3 i fosfolipidform. Fosfolipider udfører vitale funktioner i kroppen, idet de danner nye cellemembraner samt vedligeholder eksisterende celler. Fiskeolie er godt til hjertet, hjernen og synet. Denne fiskeolie kommer fra bæredygtigt fiskeri. De kan købes her til 209 kroner.

Multi-B er vitaminpiller med alle B vitaminer i. Disse piller er blandt andet godt for immunsystemet, bidrager til at mindske træthed og udmattelse, bidrager til at mindske nervesystemets normale funktion, bidrager til en normal hjertefunktion, godt syn, godt for hud og hår mm. De kan købes her til 199 kroner.

Jeg kommer med en update når jeg har testet pillerne i et stykke tid. (Produkterne er modtaget som gave fra billigvoks.dk).

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY // HALLOWEEN LIGHTS