OUTFIT #156

I PRAKTIK HOS TEXTILGRAFIK

Jeg startede i praktik den 7. september hos TextilGrafik i Aarhus, som en del af min uddannelse. Jeg skal være i praktik indtil den 11. december, så der er lige et par måneder endnu. Det er skønt at komme ud i det virkelige liv og væk fra skolebænken. Min praktikvært, laver moderne klokkestrenge og grafiske opgaver, derudover underviser hun i Photoshop på Aarhus billed- og medieskole.

Min opgave i praktikken er at udarbejde en ny og moderne klokkestreng og være med til at undervise i Photoshop senere hen. Her den første måned har jeg arbejdet meget i Photoshop, for at lære programmet at kende. Jeg har derfor lavet min egen klokkestreng med temaet “dyre hykleri” i Photoshop, den viser jeg når jeg har fået den printet ud. Den endelige klokkestreng skal laves med væv, tryk og broderi.

Derfor har jeg vævet en del prøver med forskellige vævemønstre og bagefter har jeg broderet på dem, som I kan se nedenunder. Det er prøver, så vi kan finde ud af hvilket udtryk den endelige klokkestreng skal have. Jeg skal nok fortælle og vise mere, jo længere ind i processen jeg kommer.

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT #156