OUTFIT #154

NOGET OM AT HAVE FÅ VENNER

dsc_0002

Jeg har få venner, så er det ligesom sagt. Jeg har aldrig haft mange venner, altid få, men rigtig gode venner. Da jeg var yngre havde jeg et par bedste veninder, som jeg altid var sammen med. Så blev mine forældre skilt og jeg skulle flytte og dermed i en ny skole. Jeg mistede hurtigt kontakten med mine “gamle” veninder og fik hurtigt nogle “nye” rigtig gode veninder, på min nye skole. Vi var altid sammen.
Så blev det tid til at komme på gymnasium og her valgte jeg at søge ind på et helt andet gymnasium, end mine veninder. Jeg kendte faktisk ingen og startede mutters alene. Jeg er glad for den beslutning og tror at det var rigtig sundt for mig. Jeg tror, at det er godt, at komme ud af sin comfort zone og søge nye veje en gang i mellem – og dermed også få nye venskaber.
Igen mistede jeg kontakten til mine “gamle” veninder og jeg fik et par nye på gymnasiet. Efter gymnasiet blev vi alle spredt rundt omkring i Danmark og jeg har meget lidt kontakt med mine veninder derfra, desværre. Det er er godt, at snapchat er opfundet, så kan man da følge lidt med i hinandens liv derfra ;–)
Da jeg startede på TEKO for cirka 4 år siden, havde jeg svært ved at få nye venner, men efterhånden, fik jeg mig dog et par søde veninder, som jeg desværre heller ikke rigtig snakker med mere, efter vi blev færdiguddannede.

Jeg gik bagefter i gang med en ny uddannelse på TEKO (bliver færdig december 2016) og jeg er så heldig, at have fundet mig en bedste veninde (det lyder så folkeskole agtigt, ha ha) i min klasse. Hun er én af de få veninder, som jeg stoler 100% på. Vi ved alt om hinanden, griner så meget når vi er sammen og kan snakke om alt. Det er sådan et rigtigt venskab skal være. Derudover har jeg min søster og B’s lillebrors kæreste, som er to andre, som jeg ser som mine helt tætte og gode veninder. Mere har jeg egentlig ikke brug for.

Jeg har før i tiden, ofte misundt de piger som har et hav af veninder. Jeg tror bare ikke, at venskaber er det samme, når man er så mange og jeg tror nemt, at det kan blive mere overfladisk og med meget fnidder, end hvis man har få. Jeg er godt tilfreds med de få, tætte veninder jeg har mig. Jeg kan betro dem alt og jeg elsker dem overalt på jorden. Hvad med jer, har I mange venner/veninder?

   

20 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

OUTFIT #154