GÅTUR I SKOVEN

TING JEG GJORDE SOM BARN PART 2

barn-2

Jeg lavede mange underlige ting som barn, læs bare listen herunder. I kan også læse første del af “Ting jeg gjorde som barn” lige HER! 

Jeg fik en le i armen da jeg var 6-7 år. Min fætter gik og slog græs med den og havde lige sagt vi ikke måtte gå tættere på, og dum som jeg var, går jeg alligevel et skridt frem og så sad leen altså i min arm. Jeg kom hurtigt afsted på skadestuen og blev syet sammen, av! Jeg har stadig to ar derfra, heldigvis er det på siden af underarmen, så det ses ikke så tydeligt.

Jeg elskede at klæde mig ud og en dag var jeg klædt ud som en engel derhjemme. Så ringede telefonen og jeg skyndte mig at tage den og sagde så “det’ en engel” – vedkommende der ringede, smækkede hurtigt røret på. Ha ha, han må have tænkt sit.

Jeg var i en periode “Stine Modsat”. Det vil sige at mine forældre kunne få mig til ALT, hvis bare de sagde du må ikke. Fx “Stine du må ikke gå i seng”, og to sekunder efter lå jeg i min seng klar til at sove. Dumt!

Jeg kunne godt lide at lege Hüttemeier og lavede parodier på hende og hendes skåneærmer.

Jeg slog hul i hovedet, da jeg ville samle en 25 øre op jeg havde fundet, bang så slog jeg hovedet op i hjørnet af bordkanten. Så afsted på skadestuen og fik lappet hullet med “sommerfugle”.

Jeg kunne blive hamrede hysterisk og sur, hvis jeg ikke fik min vilje, så jeg græd og skreg indtil jeg ikke kunne mere. (bare jeg ikke får sådan et barn selv ha ha).

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GÅTUR I SKOVEN