FRAKLIP #6

OPSKRIFT / KANELSNEGLE

Jeg bagte for et stykke tid siden disse kanelsnegle, jeg elsker kanelsnegle, selvom jeg ikke er vild med kanel, kun i snegle ;–) Her er opskriften:

Fremgangsmåde: Rør gæren ud i det lunkne vand og rør derefter mælk, æg, sukker og salt deri. Smuldr smørret i melet i en anden skål og bland derefter det hele sammen i en skål. Ælt til dejen er glat. Dejen sættes til hævning et lunt sted i 30 minutter. I mens laves fyldet; smør, farin og kanel røres sammen.

Dejen deles nu i to og rulles ud til aflange stykker. Fyldet smørres på og de rulles til to roulader. Skæres i ca. 2 cm tykke skiver og ligges på en bageplade og efterhæves i 15 minutter. Til sidst pensles sneglene og sættes i ovnen. Bages i ca. 15 minutter ved 200 grader.

   

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRAKLIP #6