OUTFIT #143

JEG UDSTILLER…

Her får I lige lidt billeder af mit eksamens projekt. Jeg har valgt at afslutte strik og skulle derfor op i det fag. Vi skulle få inspiration fra udstillingen “Abstrakte Kvinder” på Carl Henning Pedersen & Else Alfelt musset i Herning. Min inspiration er kommet fra en kæmpe stor ruminstallation af Marianne Grønnow – installationen hedder Nightfall. Det er blevet til denne kjole, med mange lag og gennemsigtighed som fokus.

Jeg har fået den store mulighed at få lov til at udstille min kjole på musset helt indtil den 30. august – jeg er lidt stolt over det. Jeg håber nogle af jer har lyst til at komme forbi og se udstillingen, 3 andre fra min klasse udstiller også deres værker.

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT #143