OUTFIT #141

OUTFIT #142

Jakke H&M // T-shirt H&M // Bukser Vero Moda // Sko Ebay // Halskæde Happiness Boutique // Ringe Ebay, byMARIKA & ZÖL

Her får I lige nogle outfit billeder fra den anden dag. Jeg havde min nye halskæde på, som jeg har fået fra den tyske smykke webshop Happiness Boutique. Halskæden kan findes lige HER til en pris på 23,90 euro – hvilket er omkring 180 danske kroner. Den er så smuk og jeg er vildt forelsket i den – den kan både bruges til hverdag og til fest.

Happiness Boutique har fri fragt og “reward program” som går ud på at man kan få point, ved at shoppe hos dem, ved at ligge billeder af smykker derfra på Instagram, Facebook, Twitter mm. I kan læse mere om det hvis I klikker HER. Følg med og se smukke smykker fra Happiness Boutique, på deres Facebook og Instagram. (Halskæden er modtaget som gave).

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT #141