OUTFIT #141

TING JEG GJORDE SOM BARN

En masse smækre børne billeder af mig, lige fra den dag jeg blev født og indtil den dag, jeg gik ind i de “voksnes rækker” på konfirmationsdagen ;–) Jeg gjorde en masse skøre ting som barn, læs bare videre!

Jeg spiste engang mussegift. Spiste en slikkepind, hos mine forældres venner, sammen med min søster og så det flotte og farverige krymmel, og tænkte haps, det skal jeg da lige dyppe min slikkepind i. Heldigvis skete der ikke noget!

Jeg var en vildbasse og havde sindssyg meget energi, ja var faktisk næsten dampbarn. Jeg løb ofte 10. 20. 30 runder om vores hus, når jeg havde rigtig meget krudt i røven (og det er altså et ret stort hus). Den energi er dog ikke hængt ved, ha ha.

Jeg var det største rodehovede nogensinde, og mit værelse lignede altid et bombet lokum. Idag kan jeg slet ikke klare når det roder eller der er beskidt.

Jeg fik rykket mine 4 fortænder ud som 2 årig, da de var rådne og levede så uden de tænder helt indtil jeg var 11-12 år, hvor der heldigvis voksede nogle flotte lige fortænder ud.

Jeg spiste remoulade direkte fra bøtten….. Utroligt at jeg den dag idag, stadig er vild med remo.

Jeg elskede at se mumitroldene og er stadig stor fan. Blev kaldt lille my og har endda en tatovering af hende på armen.

Jeg elskede at spise stegte ål. Min far fangede/fiskede dem selv og vi fik derfor tit ål. Spiste det med velbehag, lige indtil den dag jeg fik at vide, at ål er ådselædere.

Jeg var big time hestepige og var på ridelejr hos min bedste hver sommer, sammen med min kusine og vores fælles veninde.

Jeg gik til børneteater, sammen med min søster og mine fætre og kusiner.

Jeg led af knonisk næseblod, i så voldsom grad, at jeg til sidst, blev ætset i næsen og ja det gjorde f***ing ondt.

Jeg havde en gris som hed Støvle (havde faktisk mange, for de blev slagtet og så fik vi nye – min søsters gris hed altid Tøfle)

Jeg havde en udstoppet fugl, som var mit yndlingslegetøj. Kaldte ham for Luvis og fodrede ham med ristede orme (som egentlig bare var tuscher).

Jeg sang “lille sorte sambo, han er blevet stor” til en meget stor, høj, afrikansk tjener i tivoli. Den var nok ikke gået idag. Heldigvis tog han det med et smil – mine forældre, not so much.

Hvad med jer, gjorde I nogle skøre ting som barn? ;–)

24 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT #141