OUTFIT #139

POSTKORT FRA NORDJYLLAND

Som nævnt et par gange før, så har B og jeg været en uge i sommerhus i Ålbæk (tæt på Skagen). Vi er så heldige, at hans mor og papfar har det skønneste sommerhus, som vi heldigvis gerne må låne. Det var dog med skepsis og bange anelser inden vi tog afsted. Vejret så nemlig ud til at blive regn, blæst og lave temperaturer hele ugen og vi kiggede faktisk derfor på afbudsrejser, men besluttede til sidst at sparre pengene og så tage i sommerhus og få det bedste ud af det, ligegyldigt vejret.

Vejrguderne var dog med os! Vi havde solskin og varme hver eneste dag, (lige med én dag til undtagelse, hvor de lange bukser måtte på, men stadig et behageligt vejr). Her er lige en helt masse billeder fra vores ferie, som vi har nydt i fulde drag. Vi har blandt andet lagt et par dage ved stranden og solet os, spist en masse vandmelon og jordbær, nydt vejret på teressen med kryds ord og 500, fået is i Tversted, gået ture langs vandet, spist god mad (inklusiv verdens dyreste rejer, jeg blev vidst snydt af en fiske krejler, ha ha), læst bøger og ellers bare hygget.

 Nu håber jeg på, at vi får masser af solskin og varme resten af sommeren!

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT #139