OUTFIT #136

BIOSYM VITAMINER OG KOSTTILSKUD

Jeg har modtaget disse vitaminer og fiskeolie kapsler fra mærker Biosym. Det første er Omnimin Pure som en en vitamin tabletter, der indeholder hele 27 vitaminer og mineraler og er 100 % fri for gluten, laktose, kunstige farvestoffer, animalske ingredienser og er vegetarisk certificeret. Omnimin Pure indeholder blandt andet vitaminerne A, B, C, D, E, K samt mineralerne Calcium, Magnesium, Jern, Zink, Kobber, Jod, Mangan, Chrom og Selen. Pillerne er med til at gøre immunsystemet bedre, give mere energi, mindske træthed og udmattelse, godt til nervesystemet, knogler, tænder, synet, hud, hår, negle, mm. Alt i alt – vidundertablet. Man spiser 1-2 tabletter dagligt. En bøtte med 360 tabletter koster 369,- og kan købes lige HER.

Jeg har også modtaget EPA-GLA+, som er fiskeolie kapsler. De  indeholder naturlig, stabil fiskeolie i kombination med lægehjulkroneolie og flydende lecithin udvundet af soyaolie. Olien stammer hovedsaligt fra ansjoser og er certificeret af den uafhængige miljøorganisation Friend of the Sea. Altså kommer olien fra bæredygtigt fiskeri. Kapslerne er gavnlige for hjertet, hjernen, synet, normal leverfunktion og for et normalt kolesterolniveau. De spiller derfor en vigtig rolle for en normal forbrænding af fedtstoffer. En bøtte med 220 kapsler koster 369,- og kan købes lige HER.

Jeg har taget dem siden den 7. juli og jeg kommer med en lille update i slutningen af næste uge, omkring deres virkning på mig. (Produkterne er modtaget som gave fra billigvoks.dk).

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT #136