FRAKLIP #3

SOMMERFORNEMMELSER


Et par sommer billeder fra sidste uge hvor jeg var hjemme på mini ferie fra tirsdag til lørdag. Tirsdag var jeg ved tatovøren sammen med min bedste veninde, som skulle pines i 8,5 time – så jeg var med til at underholde hende. Da vi var færdige tog vi toget til Struer, hvor vi overnattede hos min søster, svoger og niece. Onsdag-torsdag brugte vi hos min mor og papfar og var blandt andet også på hvalpe visit hos min moster.
Torsdag eftermiddag tog min veninde hjem og B kom forbi. Vi brugte eftermiddagen i biografen sammen med min søster, hvor vi så Minions. Jeg kommer med en anmeldelse af filmen snart! Ellers stod resten af dagene på grill hygge, strandtur og afslapning – nogle rigtig hyggelige dage!

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRAKLIP #3