OUTFIT #135

EBAY TIP #20 / SOLBRILLER

Jeg har næsten lige fået disse solbriller hjem fra ebay – er de ikke cool? De kan købes HER til 15 kroner. Dagen idag skal bruges på stranden sammen med B. Jeg har været hjemme hos mine forældre, på mini ferie siden tirsdag sammen med min bedste veninde. Det har været super hyggeligt. Hun tog hjem torsdag og så kom B og har været her siden. Planen er at vi kører vi hjem i aften engang.

De sidste par dage har stået på solbadning, hygge med søster og niece, grill aften, barselsbesøg hos min mosters hundehvalpe, biograftur og bare ren hygge. Og nu er der kun 1 uge til B får sommerferie og vi smutter i sommerhus – jeg glæder mig og krydser fingre for at vejret holder!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT #135