OUTFIT #133

BABYBLØDE FØDDER

Jeg har fået lov til at teste disse produkter fra Baby Foot. Det er et par “sokker” og en fodcreme. Sokkerne, som hedder Baby Foot Easy Pack, er en blødgørende behandling til fødderne, som fjerner døde hudceller. Sokkerne indeholder naturlige ekstrakter, der efterlader fødderne bløde. Baby Foot Easy Pack er beriget frugtsyre, der stimulerer cellefornyelsen i huden. Derudover indeholder behandlingen castor- grapefrugt- og appelsinolie, der tilfører masser af fugt, imens lavendelolie og kamille-ekstrakt har en beroligende og helende virkning. Baby Foot er desuden fri for parfume og parabener. 

Det er super nemt, man tager bare sokkerne på (på rene fødder – jeg har tog et fodbad inden jeg tog sokkerne på) og lukker dem til. Så skal fødderne ellers hvile i sokkerne i 1 time. Sokkerne tages derefter af og fødderne vaskes. Efter en uge vil man begynde at se resultater, hvor det hårde hud begynder at skalle af. Efter endt behandling (altså når alt huden er skallet af) kan man begynde at bruge fodcremen. Jeg glæder mig til at se resultater om en uges tid. Produkterne kan købes lige HER. Sokkerne koster 159,- og fodcremen 99,-. (Produkterne er modtaget som gave fra billigvoks.dk).

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT #133