OUTFIT #127

TAK FOR KAFFE

Jeg modtog for et stykke tid siden en kasse med iskaffe i forskellige udgaver fra Peter Larsen kaffe. Peter Larsen Kaffe har med deres viden og kærlighed til og for kaffe skabt to velsmagende kaffedrikke, der lever op til det, og sikrer dig den gode kaffeoplevelse: iskaffe og KOLDBRYG.

Iskaffen er fremstillet på økologisk Fairtrade kaffe og økologisk mælk. Den smager helt fantastisk, en god blanding af kaffe og sødme. Det er et godt alternativ til de sukkerholdige læskedrikke på varme sommerdage. Jeg er i hvert fald fan – en rigtig lækker iskaffe.

KOLDBRYG består af friskristet, økologisk kaffe, der har ligget i koldt vand i over 16 timer, derefter bliver den filtreret. Denne bryggemetode udtrækker meget smag og koffein fra kaffebønnerne, men undlader utallige bitre olier og fedtsyrer. Det betyder, at kaffen er uden fedt, sukker, kalorier og kunstige smagsforstærkere eller tilsætningsstoffer – super lækkert! KOLDBRYG fås i to varianter; den originale og den med lakrids. Den originale smager meget af kaffe, jeg har blandet den op med lidt mælk, så bliver den rigtig god. Den med lakrids er super lækker i små mængder. KOLDBRYG kommer i små, søde glasflasker, hvilket er ret cool.

Har I smagt disse kaffer, eller er I ikke til iskaffe?? (Indlægget er udgivet i samarbejde med Peter Larsen).

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT #127