OUTFIT #123

1 ÅR SOM RØGFRI

dsc_0175

Juhuuuu idag er det lige præcis 1 år siden jeg valgte at kvitte smøgerne og thank God for det! Billedet er et par år gammelt og fra en god hyggestund med en smøg i kæften, haha. Jeg er ofte stoppet med at ryge, men har aldrig kunne holde det. I gymnasiet blev der gjort meget grin med det, jeg sagde nemlig “jeg er festryger”, men hver dag var jo en fest, ikke? ;–) Jeg har aldrig kunne holde mit rygestop mere end et par måneder, det gik altid galt når der kom alkohol indenbords. Jeg tror jeg røg i 4 år, før jeg denne gang besluttede at nu kunne det fandme være nok – slut med de smøger, også når der var alkohol indblandet. Nedenunder har jeg samlet lidt fordele ved at være stoppet:

1. Jeg sparrer sindssygt mange penge (faktisk røg jeg for ca. 800-900 kr. om måneden, av av).

2. Jeg lugter godt ;–) Det er skønt at ens tøj, hår og fingre ikke har en afskyeligt lugt af askebæger.

3. Jeg er kommet i bedre form, rygerlungerne gjorde ikke motion til en leg.

4. Jeg har fået meget bedre lugte og smagssans.

5. Jeg har mindre risiko for at få livstruende sygdomme.

6. Jeg har fået pænere hud.

7. Jeg har nu bedre mulighed for at blive gravid.

8. Jeg slipper for meget gule tænder og negle.

9. Ingen dårlig ånde.

Hvad med jer, ryger I eller er nogle af jer også tidligere rygere?

20 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT #123