OUTFIT #120

REVLON FOUNDATION

Jeg har testet denne Revlon foundation det seneste stykke tid. Den er super nem at bruge og ligger sig flot på huden uden at kage sammen. Den er specielt udviklet til normal og tør hud, hvilket jeg har. Den tilfører fugt og pleje gennem hele dagen og holder virkelig godt.

Foundationen indeholder naturlige mica-mineral og silke-pulver, som giver en smuk glød til huden og hyaloron som genopretter hudens naturlige fugtbalance samt udfylder dybe rynker for en ensartet og udglattet overfalde. Foundationen er også oliefri. Det eneste minus er at der ikke er en pumpe med. Den skal hældes ud at et ret stort hul, hvilket jeg ikke er så meget til. Den kan købes HER til 59,- kroner. (Foundationen er modtaget som gave).

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT #120