TANDBØRSTER - NU SOM DESIGNOBJEKT

NYT TIL BILLEDVÆGGEN

Der er på det sidste sket nye ting herhjemme hvad indgår boligen og nips ting – nye farver er kommet til – så derfor måtte der også ske nye sager med billedvæggen. Der er kommet nogle nye billeder i rammerne. I kan se de gamle billeder HER.

Jeg har selv tegnet diamanten, hjertet og bogstaverne, citaterne har jeg lavet i Word, billedet med de to små mænd har min niece tegnet, billedet med den gamle mand er B’s, Decide what to be… billedet er fra Happy Zebra, billedet med de sorte “klumper” er fra Rebecca Mester og de sidste billeder er fra nettet. Hvad synes I om billederne?

22 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TANDBØRSTER - NU SOM DESIGNOBJEKT