TING DU (MÅSKE) IKKE VIDSTE OM MIG #24

TANDBØRSTER – NU SOM DESIGNOBJEKT

Se lige nogle seje tandbørster! De er fra Jordan som har indgået et designsamarbejde med den norske designkvartet Scandinavian Surface (Scandinavian Surface er en lille, men anerkendt designvirksomhed i Bergen i Norge, der er kendt for at bringe brugsgenstande og udsmykninger som tapeter, vægdekorationer og design til hjemmet tættere på naturen med designs inspireret af den norske og arktiske natur). Serien består af 12 flotte tandbørstedesigns, som er med til at give badeværelset et ekstra pift.

Jeg synes virkelig at tandbørsterne er fine og de gør det lidt sjovere at børste tænder ;–) Udover at designet er lækkert, er selve børsterne også super gode. Hvad synes I om tandbørsternes design? (Tingene er modtaget som gave).

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TING DU (MÅSKE) IKKE VIDSTE OM MIG #24