OUTFIT #117

MANE ‘N TAIL

Jeg har den seneste tid testet disse produkter fra billigvoks.dk. Det er shampoo og balsam fra Mane ‘n Tail, som er ret populær både hos heste og mennesker ;–) Hollywood stjerner som Jennifer Aniston og Sarah Jessica Parker anvender produkter fra Mane ‘n Tail og man må sige at de har noget lækkert hår!

Shampooen er super god og skulle give stærkere og længere hår. Den dufter vildt godt, er drøj i brug og skummer meget – jeg er fan. “Mane ‘n Tail Shampoo er baseret på en eksklusiv, proteinrig formel, der sikrer, at håret renses i dybden og bliver dejligt blødt og glansfuldt. Shampooen er ligeledes beriget med fugtgivende og blødgørende ingredienser, der efterlader håret med et fyldigere og sundere udseende”.
Balsammen er ligeledes rigtig god. Den dufter ligeså godt som shampooen.“Mane ‘n Tail Conditioner nærer hår og hovedbund, og samtidig tilfører masser af fugt til tørt og skadet hår. Balsammen forebygger spaltede hårspidser, gør håret blødt og medgørligt, og efterlader det med et fyldigere og sundere udseende. Conditioneren kan både anvendes som leave-in conditioner samt skylles ud afhængig af hårtype og det ønskede resultat. Derudover tilfører balsammen håret masser af fugt, der beskytter mod udtørring som følge afblegning, sol, vind og vejr”.

Shampooen kan købes HER til 159 kroner og balsammen kan købes HER også til 159 kroner. Jeg synes det er en utroligt god pris da flaskerne hver især indeholder 946 ml. (Produkterne er modtaget til anmeldelse – fra billigvoks.dk).

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT #117