EBAY TIP #14 / KRYSTAL

TRYDE ANDRÈS

Kender I Tryde Andrés? Det er en webshop der sælger lækkert undertøj og tøj. (De har også tre fysiske butikker på Fyn). De har hurtig levering og så har de i øvrigt også fri fragt, hvilket er noget jeg sætter stor pris på når jeg shopper online. Tryde Andrés forhandler mærker som Calvin Klein Underwear, Missya, Triumph, Prima Donna og mange, mange flere. Der er virkelig mange flotte ting på deres webshop, jeg er i hvert fald blevet ret fristet – især af deres undertøj. Der er så meget eksklusivt, feminint og smukt lingeri hos Tryde Andrés.

Jeg har fået en BH fra Tryde Andrés, som er super flot. Jeg er ret vild med sort sammensat med blonder, når det kommer til undertøj. BH’en er fra Triumph og fra linjen Sexy Angel, som lige nu kun kan fås i sort, men senere hen, kommer den også i pink samt i en mix kombination (rosa/grå). Hvad synes I om den? Jeg er helt vild med den. Den koster iøvrigt 299,- og I kan finde den lige HER! Skal I mon ind og shoppe undertøj nu? ;–) (Indlægget er udgivet i samarbejde med Tryde Andrés og BH’en er modtaget som gave).

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EBAY TIP #14 / KRYSTAL