DIY // JULETRÆER

HOME BY S

Så kan jeg endelig vise jer, hvad jeg har brugt de seneste uger på! Min klasse og jeg har haft projekt på TEKO, hvor vi efter en inspirations tur i Den Gamle By i Aarhus, fik til opgave at lave produkter med inspiration fra 1974, som skulle kunne sælges i museums butikken.

Jeg var i gruppe med en sød pige, Sanne og vi har lavet puder! Vi har taget inspiration fra kernefamilien og fra hippierne i 70’erne. Vi har lavet sindsyg mange prøver på farvning, strik, tryk osv, for at finde frem til netop det udtryk. Det er en up to date version af 70’er items.

Pude 1 er inspireret af kernefamiliens hjem i 1974. Det var klassisk, enkelt og med farver. Vi har selv farvet vores stof i den lyseblå farve og selv designet mønster borten. Borten er trykt på med farve som vi også selv har blandet til den rette farve.

Pude 2 er inspireret af hippierne i kollektivets hjem i 1974. Vi har farvet en helt masse lapper med pink, lyseblå og mørkblå meden metode der hedder mountain farvning. Man putter farverne på med en pipette og derefter skal det 2 x 2 minutter i mikro ovnen. De lyse lapper på puden er bleget denim. Vi har lagt denim lapper i klor og fået denne fine blå farve frem. Bagstykket er lavet med batik metoden, hvor der bindes snor om stoffet inden det ligges i farve.

Vi fremlagde vores projekt i Den Gamle By i onsdags og de har nu beholdt vores produkter for at se nærmere på dem. Hvad synes I om vores resultat? 

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY // JULETRÆER