NEW IN // VINTERJAKKE

DIY // JULETRÆER

Jeg lavede disse juletræer i fredags sammen med min niece. Jeg synes de er rigtig fine og er nu en del af min julepynt samling. Hvis du også kunne tænke dig at lave dem, så læs med nedenunder. God fornøjelse :–)

Du skal bruge:
– Glimmerpapir og gavepapir
– Hvidt karton
– Saks
– Limstift
– Lineal
– Blyant

Tegn juletræer i de størrelse du kan lide og lav to af ens af hver model. Lim det papir på som du kan lide. (Jeg har brugt glimmerpapir og gavepapir – begge er købt i søstrene grene). Så klipper du papiret til så det passer med karton træet. Der limes papir på begge sider. Derefter klipper du halvvejs ned i midten af det ene juletræ og halvvejs op i midten fra bunden på det andet træ. De to træer kan nu sættes sammen – og så er de faktisk færdige. En nem og hyggelig DIY som pynter fint til jul. Hvis du gerne vil lave andre DIY’s så har XL-BYG en masse materialer til det formål.

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN // VINTERJAKKE