TING DU (MÅSKE) IKKE VIDSTE OM MIG #21

KRØLLER ELLER EJ…

Jeg har testet dette lækre krøllejern fra BaByliss. Krøllejernet hedder Curl Secret og laver krøller på ingen tid. Det er virkelig det smarteste krøllejern nogensinde – den klarer nemlig alt arbejdet. Man skal selv klemme jernet om en tot hår og så “sluger” den håret automatisk og krøller det på få sekunder ved at håret bliver trukket ind i det roterende element. Krøllejernet bipper når krøllen er klar. Der er tre forskellige indstillinger for forskellige krøller (bølger, bløde krøller, spndstige krøller). (Jeg har “spændstige krøller” på billederne. Temperaturen er jævn (der er to temperature at vælge imellem (210° C & 230° C)). Krøllejernet kan købes hos billigvoks.dk lige HER! (Produktet er modtaget som gave fra billigvoks.dk).

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TING DU (MÅSKE) IKKE VIDSTE OM MIG #21