OUTFIT #91

OUTFIT #92

Cardigan Eget design // T-Shirt Genbrugsfund // Jeans H&M // Sko Converse // Halskæde Pilgrim

Halløj! Lige nogle outfit billeder fra mandag. Hele ugen har stået på beklædning og idag skal vi fremlægge vores projekter. Jeg ved ikke om jeg har fortalt jer om det? Men vi har de sidste par uger haft kombineret strik og beklædning og haft Paul Smith som inspirationskilde. Opgaven har stået på at strikke en metervare på håndstrikkemaskine og derefter konstruere et mønster og sy et stykke beklædning ud af strikken. Jeg har lavet en børne trøje. Jeg glæder mig til at vise jer resultatet.

Her i weekenden skal jeg på familie weekend med min papfamilie,  på et luxus sted som vi er hvert år. Eller det vil sige jeg skal kun være afsted fra fredag til lørdag i år, for i morgen står den på 80 års fødselsdag hos min dejlige Bedste. Skal I lave noget spændende i weekenden?

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT #91