OUTFIT #90

JANE IREDALE

Jeg har testet pudder og tilhørende børste fra Jane Iredale. Refill-Me er en genopfyldelig pudderbørste til løs pudder. På den måde er det meget lettere at håndtere frem for løst pudder i en bøtte. Pudderen Amazing Base SPF20 er en mineral pudder som både er concealer, foundation, pudder og solbesyttende.

Jeg er kæmpe fan af pudderbørsten. Det er vildt smart at man kan fylde den op igen og igen. Børsten er også rigtig blød. Den er nem at bruge og fordeler pudderen rigtig fint. Pudderen er meget lækker. Den kager ikke og ligge sig pænt på huden og så synes jeg det er vildt lækkert at der er solfaktor i. Selve designet er jeg også vild med. Den opfyldelige børste fylder ingenting og den kan nemt tages med i tasken.

Produkterne kan købes hos billigvoks. I finder Jane Iredale børsten lige HER og I kan finde pudder dertil HER. Der er til stort set alle hudtoner. (Produkterne er modtaget som gave til test).

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT #90