OUTFIT #79

OUTFIT #82

Top Vero Moda // Nederdel Ebay // Sandaler Vagabond // Ringe Ebay

Halløj! Så er jeg tilbage efter en fantastisk uge i Berlin. Jeg har en masse billeder at vise jer og også en del outfit indlæg. B fik nemlig lov til at lege personlig fotograf for mig hver dag, høhø. Dette outfit er fra første dag i Berlin hvor vi blandt andet var på kanal rundfart og ellers bare tjekkede byen lidt ud. Om aftenen var vi ude og spise på en virkelig lækker restaurant som hed Block House. Kæmpe bøffer, yummi! Billederne er taget i en lille park der lå bag vores lejlighed. Der er masser af grafiti i Berlin og jeg er vild med det! Hvad synes I om mit outfit?

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT #79