MØBEL ACCESSORIES

BIRKENSTOCK SANDALER

Jeg har fået mig et par nye sandaler fra Birkenstock. Jeg har ellers altid hadet sandalerne derfra, da mange af dem er ret mormor agtige hvis man spørger mig. Disse her er dog mega lækre og vildt gode at have på. Jeg har allerede brugt dem en del. Hvad synes I om dem og hvad er jeres holdning til Birkenstock? (Sandalerne er modtaget som gave fra Sarenza).

14 kommentarer

 • Karina

  Jeg har også lige købt et par Birkenstock sandaler og jo ældre jeg er blevet jo mere bevidst er jeg blevet om at jeg altså ikke skal have ondt i fødderne eller det gør ondt når jeg går, så derfor har jeg købt dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har selv et par…. arrgh, men jeg indrømmer gerne at det udelukkende er pga behageligheden… for ligemeget hvord vi vender og drejer det… så vil der altså være tusind sandaler der er pænere 🙂
  – de er heldige, at de er så vidunderlige at gå i ha ha

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, jeg synes faktisk at disse er ret pæne, men mange er de andre modeller (især den med de to brede spænder) nøj jeg synes de er voldsomt grimme. Men ja – super dejlige at have på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er vildt fede – jeg kan godt lide denne udgave 🙂
  Generelt er jeg ret stor fan og planen er da også at købe mig et par i juni.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også kæmpe fan af Birkenstock – de gør altså bare noget godt for fødderne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også haft et lidt akavet forhold til Birkenstocks. Men kan godt lide det med at de er formet efter fødderne og ikke skal til at spændes og alt muligt underligt. Men jeg købte mig faktisk et par i læder fra Vagabond i stedet, der lignede lidt mere en sandal og knap så mormor agtige.
  Synes også din model er rimelig fin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helt enig. Men ja de er bare så behagelige at have på! 🙂 Vagabond er også et af mine yndlings sko mærker! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er lækre smukke!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg absolut HADER Birkenstocks virkelig “mormor-agtige” sandaler, som de fleste går rundt i! Ugh! Dog synes jeg dit par er acceptable at se på. 😉 Hvis jeg skulle have mig et par, blev det nok et lignende par. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MØBEL ACCESSORIES