HOMEMADE FRIIHOF+SIIG SMYKKER

SORRY MOM

Jeg har testet tattoo lotion + balm fra Sorry Mom. Det er et helt nyt dansk mærke og det har lige vundet “Årets Niche Produkt” ved Danish Beauty Awards. Produkterne er til tatoveringer, hvad enten de er nye eller gamle. Jeg har både fået en lotion og en balm.

Balmen er ideel til nye tatoveringer. “Den har til formål at genopbygge og regenerere huden hurtigere end den normalt selv ville kunne. Salven virker helende og fugtgivende på huden, og skaber således de bedste forhold for at undgå sårskorper og dannelse af arvæv, der ellers ville dæmpe tatoveringens fremtoning”.
Lotionen er en fugtighedscreme og passer godt til “ældre” tatoveringer.  “Sikre at farverne og omridset på tatoveringer forbliver skarpe og ikke falmer. Ønsker man at smøre sin tatovering ind, for at fremhæve de kunstneriske detaljer, er Tattoo Lotion et glimrende alternativ til fedtende salver, efter tatoveringen er helet helt”.

Jeg har brugt lotionen på mine ældre tatoveringer og synes tydeligt at man kan se en forskel. Den sorte farve bliver mere “sort” og knap så mat som før. Jeg har længe ledt efter sådan et produkt! Balmen vil jeg glæde mig til at prøve når jeg skal have lavet nogle nye tatoveringer!

Begge produkter er helt uden parfume og parabener og er i øvrigt ikke blevet testet på dyr (noget jeg sætter stor pris på). De koster 149,- for balm og 129,- for lotion. Produkterne kan købes HER! (Produkterne er modtaget af billigvoks.dk). 

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOMEMADE FRIIHOF+SIIG SMYKKER