OUTFIT #43

WEDDING

Halløj! Her får I lige lidt billeder som jeg tog igår hvor min smukke søster og svoger blev gift! Det var simpelthen den bedste dag! Min søster, mor og jeg startede dagen ud hos frisøren og fik sat hår og lagt make-up. Bagefter skulle vi hjem og I vores fine kjoler, og så blev vi hentet af en blæret limosine som kørte os til kirken. Min niece Ida på 3 år og jeg var brudepiger. Efter vielsen var der reception på Tambohuse Kro og derefter den lækreste 3 retters middag. Der var simpelthen så mange fine taler, musik indslag og underholding hele aftenen (og ikke et øje tørt!) Jeg lavede også noget underholdning, som alle heldigvis synes var ret skægt! Joanna var fotograf hele dagen, så jeg glæder mig til at vise jer nogle rigtig smukke billeder fra dagen, når de er klar, indtil da, må I nøjes med disse 3 som jeg tog. Dagen i dag stå på lidt ondt i hovedet og sofa pasning! Har I haft en god weekend?

34 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT #43