OUTFIT #42

MY TATTOOS

I onsdags var jeg en tur ved tatovøren, da jeg havde fået et gavekort af mine søde veninder i fødselsdagsgave! Jeg har fået lavet en Lille My fra Mumi troldene! Mange synes sikkert dette er skørt, men jeg elsker den overalt på jorden! Jeg er altid blevet kaldt Lille My, både fordi jeg ligner hende (mener nogen, hæhæ) og nok også lidt pga. temperamentet! Jeg havde 1 time ved tatovøren og My tog kun 20 minutter at fixe, så jeg fik også lige lavet min tatovering i nakken pæn igen. Den fik jeg lavet for 3 år siden, ved en desværre ikke så god tatovør. Han har nemlig stukket alt for dybt med nålen, så den har været hævet hele tiden. Heldigvis er den nu pæn igen, takket være Tomas fra 1st Tattoo i Herning som har rettet den. Han har fyldt sort farve i igen og så har han lavet en tynd hvid streg om det hele. Det er også ham der har lavet min Lille My. Hvad synes I om dem? Og har I tatoveringer? Håber ikke I er skræmte over lidt bar hud!

   

32 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT #42