TING DU (MÅSKE) IKKE VIDSTE OM MIG #8

NEW IN // CHAIRS

Jeg fik disse 4 smukke stole i fødselsdagsgave af min familie og B og jeg må sige at jeg knuselsker dem! De passer helt perfekt ind i vores boligstil og de passer så godt sammen med alle de møbler B har lavet, som vi har til at stå i stuen. Jeg vil gerne have et lammeskind til at ligge på hver stol, så tænker lidt at der skal nogle skind på julegave ønskelisten i år! Kan I lide mine nye stole? Jeg smutter i luksus sommerhus i eftermiddag, sammen med familien hele weekenden, så ved ikke om der kommer nogle indlæg til jer. Har I nogle planer i weekenden? Jeg håber I får en god en i hvert fald!

40 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TING DU (MÅSKE) IKKE VIDSTE OM MIG #8