NIKE SNEAKERS

MY BEDROOM

Jeg var til outlet messe i Herning i starten af måneden og fik købt lidt ind til lejligheden, blandt andet disse enkle natlamper. Jeg kom af med samlet 50 kroner for lamperne, hvilket jo bestemt ikke er til at klage over. Jeg synes de pynter gevaldigt, da jeg var ved at være godt og grundig træt af de gamle natlamper vi havde. Og så synes jeg det er skønt med et enkelt soveværelse uden for mange vilde farver osv. Tidligere har vi haft pink/lilla natlamper og orkideer i samme farve til at stå på hylden over sengen (se det her), men nu er det blevet til sølv lysestager, et billede som jeg selv har taget og en cool træ mand som pryder hylden. Jeg faldt også lige over et sengetæppe som jeg har fået af min svigermor og synes at det skulle til at på sengen igen. Hvad synes I om mig og B’s soveværelse?

32 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NIKE SNEAKERS