VISITKORT

FOTO PÅ LÆRRED // ILLUX.DK

Halløj! Kender I til Illux.dk? Det er en webshop som designer og producere personlige og stilfulde vægudsmykninger til attraktive priser. Man kan både få lavet billeder af billeder fra deres eget galleri på siden, men man kan også vælge at få lavet sine egne billeder. Jeg har fået lavet et af mine egne fotografier, på lærred. Billedet tog jeg i foråret på en gåtur i skoven. Jeg synes anemoner er så fine og det skulle derfor være lige præcis dét billede, som skulle på lærred. Billedet står nu i soveværelset, på en hylde over vores seng. Jeg synes det er blevet rigtig godt og kan i hvert fald anbefale jer at handle på siden. Illux sælger forresten også vildt cool wall stickers, collager, pop art og tapet. (Sponsoreret indlæg).

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VISITKORT