OUTFIT #28

OUTFIT #29

Jeans H&M | T-Shirt H&M | Loafers Eclipse Ur Ebay | Ringe KANT og Ebay | Earcuff Ebay

Halløj! Her får I lige lidt billeder af dagens klude, hvor mine loafers fra Sarenza blandt andet er blevet luftet. Jeg har haft en dejlig kort med med kun 3 timers undervisning i form af “formidling” hvor vi blandt andet alle sammmen har fotalt ud i klassen, hvem vi er, hvad vi er gode til og hvad vi er dårlige til. Næste gang skal vi snakke foran klassen om et emne i 2 minutter og det bliver så filmet, så vi bagefter selv kan se hvad vi kan gøre bedre osv. Det er faktisk et meget spændende fag! I morgen skal vi til Kolding og blandt andet besøge Georg Jensen, jeg glæder mig til at vise jer billeder derfra! 

25 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT #28