OUTFIT #27

OUTFIT #28

T-shit Tiger of Sweden | Jeans Only | Sko H&M | Halskæde Ebay | Ringe H&M | Ur Casio

Jeg har i dag haft første skoledag – på ny uddannelse “tekstil design, håndværk og formidling”. Det er også på TEKO, så det er dejligt at jeg allerede kender skolen efter mine 2 år som designteknolog studerende. Dagen startede ud med velkomst og informationer. Der efter skulle vi hver især præsentere en ting som betød noget for os/sagde noget om hvem vi var som person. En opgave vi allerede kendte til på forhånd og kunne forberede. Jeg fortalte om bloggen, selvfølgelig! Allerede efter frokost blev vi introduceret til første fag på uddannelsen, nemlig strik! Og så var det ellers bare i gang med at strikke blomster! Det har været en rigtig god dag og ser frem til en ny dag i morgen! Jeg har forresten lovet at lave en video med hvordan jeg sætter mit hår sådan, men har hverken haft tid/overskud til det på det sidste. Jeg lover at der nok skal komme en video med det på et tidspunkt, men ved ikke hvornår det bliver!

20 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT #27