EN DAG MED SØDE BAMBIER

SUMOPIX // FOTO PÅ LÆRRED

Jeg blev for noget tid siden kontaktet af SUMOpix og fik gavekort til hjemmesiden, som er en side der blandt andet laver fotos på lærred. Jeg fik lavet dette billede, som er af mig og B fra vores tur til Kreta i maj. Billedet måler 40 cm x 50 cm x 2 cm, så det er okay stort og har fået en fin plads på en hylde i stuen. Synes simpelthen at det er blevet så flot. Jeg valgte desuden også at at få en ramme på billedet, da det bare ser bedst ud sådan, synes jeg i hvert fald. Billedet her har kostet knap 500 kroner, hvilket jeg ikke synes er galt for er stort billede med ramme på. Kender I til SUMOpix og har I købt nogle billeder derfra? (Sponsoreret indlæg).

20 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN DAG MED SØDE BAMBIER